Neuro Imagination Therapy

Neuro Imagination Therapy®

Neuro Imagination Therapy is een uniek aan Kernzaak verbonden therapievorm. NIT maakt gebruik van ons uitzonderlijke en krachtige vermogen tot visualiseren. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onze hersenen geen onderscheid maakt tussen reële ervaringen of ingebeelde ervaringen; dezelfde neurale netwerken en biochemische reacties vinden plaats in ons brein en lichaam. Dit geeft onbeperkte mogelijkheden voor ieder individu tot heling of ontwikkeling van ons denken, voelen en handelen. NIT is zowel dus geschikt voor het oplossen van lichamelijke en geestelijke problemen als voor optimalisatie van wenselijke gedragspatronen en competenties.

Wat is NIT?

Neuro-Imagination-Therapy is een therapievorm die is gebaseerd op een combinatie van verschillende reeds bewezen therapieën en wetenschappelijke principes vanuit de neurologie, psychologie, esoterie en kwantumfysica. Neuro-Imagination-Therapy is een zeer effectieve methode om neurale blokkades en trauma’s te genezen, maar ook om direct toegang te krijgen tot je hogere potentieel en intuïtie. 

De therapie maakt gebruik van- en bevordert de eigen, natuurlijke biochemische-processen van zelfheling, zelf-optimalisatie die ons lichaam van nature creëren.


Hoe werkt NIT?

Gewoonten, gedachtepatronen of karaktereigenschappen correleren met specifieke netwerken in ons brein. Middels NIT is mogelijk de neuro-fysiologische processen die daarmee samenhangen, te lokaliseren en te optimaliseren.

Tijdens NIT wordt middels het activeren van specifieke hersengolven, focus- en ademhalingstechnieken het brein lichaam en bewustzijn gestimuleerd. Hiermee worden er natuurlijke en vitaliserende commando’s gestuurd naar je immuunsysteem, lichaamscellen en zenuwstelsel. Deze zetten op hun beurt onze natuurlijke zelfregulerende en zelfhelende lichaamsprocessen in gang waarmee je je geestelijke en lichamelijke gezondheid op grondige en diepgaande wijze vitaliseert.


Wat doet NIT? 

NIT is effectief in het oplossen van diverse psychische en lichamelijke klachten, negatieve patronen en issues doordat het gericht diepe lagen in ons bewustzijn en fysieke systeem behandelt. Ook is het mogelijk om met NIT persoonlijke of professionele groei te bevorderen door te werken aan levensgebieden die jij verder wilt ontwikkelen of verkennen. Tijdens de therapie is het mogelijk om jouw unieke, innerlijke potentieel te herkennen en je eigen te intuïtieve vermogens integreren in je systeem. 

Uniek aan NIT is dat deze therapie doorwerkt na de behandeling; eenmaal in gang gezette processen werken door in je lichaam en zetten hiermee duurzame en vitaliserende ontwikkeling in gang.